Vriendjes- en vriendinnetjesmiddag Scouting groot succes!

Afgelopen zaterdagmiddag werd er bij de Scouting in Gorssel een vriendjes- en vriendinnetjesmiddag gehouden. Dat er veel interesse is in de Scouting bleek wel uit het grote aantal kinderen die meededen met het programma, in totaal waren er ruim 40 jongens en meisjes!

De middag begon met de officiële opening met het hjisen van de vlag. Hierna werd er in het bos een gaaf teamspel gedaan, namelijk levend stratego! Er werd lekker fanatiek meegedaan door alle kinderen waardoor de tijd vloog! Na het drinken van warme chocolademelk in de kampvuurkuil werd de groep opgesplitst in tweeën. De ene helft mocht een broodje bakken bij het kampvuur en de andere helft ging levend kwartet spelen!

Om 16.00 uur liep het programma weer op een eind en werd de vriendjes- en vriendinnetjesmiddag weer gezamenlijk afgesloten. De leiding kijkt terug op een zéér geslaagde middag en hoopt dat alle kinderen ook ontzettend veel plezier hebben gehad!

Wil jij ook wel eens bij de Scouting komen kijken? Dat kan! Elke zaterdagmiddag wordt er programma gehouden bij de Scouting van 14.00 tot 16.00 uur! De meiden (Scouting Kompasnaald) gaan aankomende zaterdag bijvoorbeeld een doolhof maken en bij de jongens (Scouting IJsselgroep) wordt er een eitje gekookt in een boterhamzakje. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Informatie webbeheer

Een nieuwtje of wil je iets op onze site plaatsen?

Contactpersoon: Tristan de Boer

E-mail: webmaster@scouting-ijsselgroep.nl