Lid worden?

Wil je ook lid worden van Scouting IJsselgroep, of wil je kijken wat de IJsselgroep jou te bieden heeft? Kom dan eens langs tijdens een van onze opkomsten!

De opkomsten voor de welpen (7 tot 11 jaar) vinden over het algemeen plaats op zaterdagmiddag tussen twee en vier uur en het programma voor de scouts (11 tot 15 jaar) vindt plaats tussen twee en half vijf. De explorers (16 tot 18 jaar) hebben opkomst op vrijdagavond tussen half acht en half tien. Wil je een keertje meelopen? Neem dan contact op met:

We hanteren de regel dat je eerst drie keer mag meekijken voor je beslist of je bij onze groep wilt komen.

De contributie voor het jaar 2015 is vastgesteld op 7,50 euro per maand dus 90,00 euro per jaar. Bij kampen wordt vaak een extra bedrag gerekend, om voor de mensen die niet mee op kamp gaan de contributie zo laag mogelijk te houden.

Naast contributie hebben wij ook nog een ScoutFit. Op deze manier ziet iedereen dat jij aan scouting doet! Hoe dit allemaal geregeld is zie je bij kleding.