Verhuur

De gebouwen het Hordehol en het Troephuis van Scouting IJsselgroep bevinden zich in een prachtig bos. Het terrein bevat onder andere een grote kampvuurkuil, een veld voor spelletjes en erg veel ruimte.

Het terrein erom heen is goed begaanbaar en is goed geschikt voor bijvoorbeeld een speurtocht of dropping. De dorpskern van Gorssel is op loopafstand en de supermarkt is ook dichtbij. Van mei tot en met augustus kun je terecht bij het openluchtzwembad de Boskoele, die zich ook op loopafstand van het terrein bevindt. Daarnaast is er nog een ex-zandwingebied het Zandgat. Een perfecte plek om je eigen gemaakte vlot uit te testen! Het zandwingebied is goed te bereiken per fiets.

Daarnaast is het ook mogelijk om een tocht door de bossen van de Gorsselse Heide te organiseren. Ook is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Touwslagerij Steenbergen of bij de molen van Gorssel. Kijk voor meer activiteiten rondom Gorssel eens op Gorssel.nl.

Het troephuis is al verhuurd tussen deze data (3 februari 2017):

• 19 - 22 juni
  • 8 - 15 juli
  • 15 - 22 juli
  • 23 - 29 juli

Contactinformatie Verhuur

Dennis Veeneman

Voor prijsopgave en beschikbaarheid mail verhuur@scouting-ijsselgroep.nl.