Vrienden van

IJsselgroep Gorssel heeft vele vrienden. Denk aan oud-leden, oud-leiders/sters, voormalige bestuursleden, ouders van leden of anderen die op een of andere manier met de IJsselgroep in contact zijn gekomen. Al deze mensen die nu niet meer direct actief zijn voor de IJsselgroep, maar wel betrokken willen blijven, bieden we de mogelijkheid om lid te worden van de "Vrienden van de IJsselgroep".

Wat hebben we de vrienden te bieden?

Vrienden van de IJsselgroep worden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de groep door middel van een uitgebreide jaarlijkse nieuwsbrief. Verder zijn ze van harte welkom bij bijzondere gelegenheden zoals het Sint Joriskampvuur (omstreeks 23 april).

Ook zijn er zo af en toe de reünies, jubileumfestiviteiten en dergelijke waarvoor de Vrienden van de IJsselgroep natuurlijk uitgenodigd worden.

Hoe kunt u lid worden van de vrienden?

Dat is heel eenvoudig. De ledenadministratie wordt bijgehouden door Geert Hiethaar. Onderaan deze pagina zit een mailadres waarmee u Geert kunt bereiken.

Wat kost het lidmaatschap?

We verwachten van de vrienden een jaarlijkse bijdrage van minimaal €10,-. Dit kan worden overgemaakt naar postgiro 1015785, ten name van Scouting IJsselgroep Gorssel, onder vermelding van "Vrienden".