Oliebollenactie

Dit jaar kun je via Scouting IJsselgroep oliebollen bestellen. Deze overheerlijke oliebollen worden gebakken door Bakkerij Terpstra, de "Beste bakker gemeente Lochem 2019 🏆". Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de vernieuwbouw van het Troephuis. Er is door iedereen een enorme inspanning geleverd om dit financieel mogelijk te maken. Het begin van deze vernieuwingsslag is reeds te zien op het terrein. We zijn er echter nog niet! Dus ook de opbrengst van deze actie kunnen we goed gebruiken om te zorgen dat er straks een supermooi, vernieuwd, Troephuis komt te staan.

• Een zak oliebollen kost € 9.00 en bevat 10 oliebollen.
  • Oliebollen zijn te koop met en zonder krenten. Geef dit aan bij het doorgeven van je bestelling!
  • We ontvangen uw bestelling graag vóór 12 december 2020.
  • Het totaalbedrag van je bestelling mag je overmaken op het rekeningnummer van de IJsselgroep, NL28 INGB 0001 0157 85, ovv van je naam en achternaam en Oliebollenactie 2020.
  • De oliebollen kunnen dinsdagavond 29 december tussen 16:00 en 19:00 uur opgehaald worden. We gaan dit Coronaproof regelen, met behulp van een afhaalschema. Hierover ontvangt u ter zijner tijd bericht. In overleg kunnen we de oliebollen langsbrengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected].

Oliebollen bestellen

Je kunt oliebollen bestellen door onderstaand formulier in te vullen.