Fundraiser voor verbouwing clubhuis

Outdoor Cooking bij Scouting IJsselgroep

Om de financiering voor de verbouwing van het Troephuis (clubhuis) rond te krijgen, organiseert Scouting IJsselgroep binnen de Corona-richtlijnen van het RIVM op 12 september 2020 aansluitend aan de opkomsten een fundraiser. Deze vindt plaats aan de Kwekerijweg 5 te Gorssel. In twee shifts (van 17.00u tot 18.30u en van 19.00u tot 20.30u) worden op typische Scoutingwijze verschillende maaltijden aangeboden:
  • Ribs van de gril;
  • Filipijnse Kip Abodo (stoofschotel) uit de Dutch Oven;
  • Broodjes pulled chicken uit de Dutch Oven;
  • Pannenkoeken van het houtvuur;
  • Zuid-Afrikaanse braaibroodjes (tosti) van de gril;
  • Schoorsteenbrood van de gril.
Iedereen is van harte welkom. Leden, niet-leden, opa’s, oma’s, vrienden, buren, e.d. Kaarten kosten € 25,- pp. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis deelnemen. Voor kinderen 5 t/m 15 jaar betalen € 10,-. Reserveer daarom via onderstaand formulier een tafeltje voor je gezin! Ben je explorer of roverscout? Laat je begeleiding weten of je mee helpt met koken vanaf 's middags 14:30, het eten kost dan niets. Je hoeft alleen je ouders of broers/zussen op te geven. Indien het weer het niet toelaat dat we buiten in het bos aan tafel kunnen eten zullen we de gerechten als take away aanbieden, zodat er thuis alsnog van alle gerechten kan worden geproefd!

Meld je nu aan!

Ben je explorer of roverscout? Je hoeft alleen je ouders of broers/zussen op te geven. Neem ook even contact op met je begeleiding.