Huisstijl Scouting IJsselgroep

Scouting IJsselgroep staat voor vernieuwing! Daarom hebben we in december 2018 een nieuwe huisstijl gelanceerd. Deze huisstijl omvat ons logo en drie kleuren en daar enkele afgeleiden van. Daarnaast stellen we nog een aantal documentsjablonen beschikbaar.

Kleuren

Scouting IJsselgroep gebruikt vier kleuren. De hex-waardes van deze kleuren zijn hieronder weergegeven. Belangrijk hierin is dat #0042df en #f2ca06 als primaire- en secundaire kleur gebruikt worden. De kleuren weerspiegelen de kleuren van de oude gemeente Gorssel.

#0042df#f2ca06#d4b105#004a3d

Logo

Scouting IJsselgroep heeft een logo samengesteld. Hierin zijn zowel het torentje van Gorssel als de Franse lelie te herkennen.

.png .svg

Scouting IJsselgroep heeft een paar documenten ontworpen als huisstijl.

Omschrijving Download
Agenda overleg Agenda.dotx (294kB)
Document met titelblad Document.dotx (9.9mB)
Document zonder titelblad BriefDocument.dotx (288kB)
Poster (Publisher) PosterA4.pub (8.0mB) PosterA3.pub (8.0mB)
Notulen Notulen.dotx (303kB)
Visitekaartje Visitekaartje.dotx (166kB)

Lettertype

Scouting IJsselgroep maakt in documenten gebruik van het lettertype Corbel. Dit lettertype wordt standaard met Windows meegeleverd. De website maakt gebruik van lettertype Roboto.

Overige huisstijl

Overige bestanden - zoals de houtachtergrond of vulling voor een document of presentatie - zijn te vinden op de website van Scouting Nederland.