Scoutfit

Tijdens opkomsten wordt ervan uit gegaan dat een lid een Scoutfit aan heeft. Is een lid geïnstalleerd dat moet hij/zij ook de das om hebben. Op deze manier zijn wij altijd als Scoutinggroep herkenbaar. Een Scoutfit kan besteld worden bij Diana Kroeze. Een nieuwe Scoutfit kost ca. 32 euro.

Installatie

Een lid krijgt een groepsdas wanneer hij of zij officieel geïnstalleerd wordt. Meestal gebeurt dit als een lid zo’n 5 à 6 maanden bij de groep is. Is een lid overgevlogen naar de volgende speltak? Dan wordt hij/zij weer opnieuw geïnstalleerd. Bij Scouting IJsselgroep wordt meestal tijdens Sint-Jorisdag geïnstalleerd. De das van Scouting IJsselgroep heeft de kleuren blauw en geel (kleuren van de voormalige gemeente Gorssel). Een das en alle bijbehorende insignes worden door de (bege)leiding geregeld. Voor de das en insignes wordt een extra bijdrage gevraagd.

Tweedehands kleding

Omdat kinderen snel groeien heeft Scouting IJsselgroep ook een soort kledingbank. Voor een klein prijsje kunt je hier een vrijwel nieuwe outfit voor je zoon kopen. Ook nieuwe kleding is beschikbaar. Alle bestellingen voor de Scoutshop worden verzameld zodat de verzendkosten verdeeld kunnen worden. Heb je zelf nog iets thuis? Diana Kroeze neemt dit in ruil voor een vergoeding van je over!

Kleding bestellen of inwisselen?

Diana Kroeze

Secretariaat/VCPer

Kleding bestellen? Neem dan contact op via 06 111 55 114 of via onderstaand e-mailadres.