Scouting IJsselgroep 75 jaar

In seizoen 2019/2020 bestaat Scouting IJsselgroep 75 jaar. Tijdens dit feestelijke jubileumjaar willen wij als groep graag laten zien dat wij ondanks onze leeftijd met onze tijd zijn meegegaan! Scouting IJsselgroep organiseert daarom 5 jubileumactiviteiten.

Bekijk de activiteiten!

Jubileumactiviteiten

Omdat we 75 jaar bestaan, organiseren we vijf jubileumactiviteiten! Tijdens deze activiteiten willen we graag laten zien wat scouting inhoudt! Geen lid, of ooit lid geweest? Dan ben je natuurlijk ook welkom!
Dorpsspel

14 september 2019

Om te laten zien dat Scouting IJsselgroep 75 jaar bestaat, trappen we het Jubileumjaar af in de dorpskern van Gorssel.

Winterhike

20-22 december 2019

Scouts houden van wandelen. Ze kleden zich op de kou! En wat is er nou lekkerder dan opwarmen rond een kampvuurtje?

Ouder/kindkamp

9-10 mei 2019

Om ook ouders te laten zien hoe geweldig scouting is! Durft je vader/moeder ook mee?

Outdoor cooking

9-10 mei 2019

Scouting is koken op kampvuur! Back to basic, maken wij ons eigen feestmaaltijd klaar!

ScoutingFeest

12 september 2020

Om het jaar goed af te sluiten organiseren we en groot feest! Hiervoor nodigen we natuurlijk alle (oud-)leden uit!

Jubileumkamp

18 - 24 juli 2020

Traditiegetrouw gaan we tijdens ieder jubileumjaar op kamp. Tijdens dit kamp vieren we, samen met eigen leden, leiding, vrijwilligers en bestuur, dat Scouting IJsselgroep 75 jaar bestaat. Het jubileumkamp zal plaatsvinden van 18 tot 24 juli 2020. De locatie en thema van het kamp zijn nog onbekend, maar we kunnen wel vertellen dat het een kamp wordt om nooit te vergeten. Ga jij ook mee?

Durf jij de uitdaging aan?

Scouting staat voor uitdaging! Al vanaf 7 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep kun je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep.

Mocht je het na drie keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen.