Kom een keer kijken!

Scouting staat voor uitdaging! Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn! Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting IJsselgroep? Al vanaf 7 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep kun je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Mocht je het na drie keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!

Als je komt kijken, let dan op het volgende:

• Door middel van onderstaand formulier kun je een afspraak maken met de leiding, dan weet je alvast wat je kunt verwachten.
  • Je kunt 3 keer komen kijken, daarna moet je besluiten lid te worden. Word je geen lid, dan kun je niet meer komen; je betaalt dan namelijk geen contributie.

Laat je gegevens achter!