Paaseieren zoeken in Gorssel

Inwoners uit Gorssel kunnen tijdens het Paasweekend eieren zoeken in hun eigen buurt. Een uitdagende activiteit, en een reden om eens naar buiten te gaan! In totaal worden 50 eieren verstopt, deze zijn via een QR-code met een mobiele telefoon te ‘pakken’. Deelnemers maken kans op lekkere prijzen.

Scouts van Scouting IJsselgroep verstoppen de 50 eieren. Eieren bevatten een QR-code, welke te scannen is met een mobiele telefoon. Door meer eieren te vinden, krijg je meer eieren te zien op een kaart. De activiteit is geschikt voor jong en oud.

Het Paasweekend is hét moment om weer naar buiten te gaan bij Scouting. Helaas kunnen de jaarlijkse HIT-kampen tijdens Pasen niet doorgaan. Scoutinggroepen door heel Nederland organiseren daarom andere activiteiten. Scouting IJsselgroep vindt het belangrijk dat iedereen naar buiten gaat en betrekt hier graag het hele dorp bij. De activiteit is geschikt voor jong en oud. Organisator Tristan: “Met deze activiteit willen we iedereen stimuleren even lekker naar buiten te gaan en om een mooie wandeling te maken. Met deze activiteit maken we het rondje door je buurt avontuurlijker!”

Bakkerij Terpstra ondersteunt de activiteit en stelt voor de drie beste teams overheerlijke chocolade-eieren beschikbaar. Ook kantoorboekhandel Bechtle stelt het initiatief ook op prijs en zorgt voor een leuke verrassing voor de winnaar.

Hier ben ik!
Dagen
Uren
Seconden

Meld je nu aan

Meld je aan via onderstaan formulier. Via de e-mail krijg je dan een link naar de spelwebsite.

Op het formulier zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing. Door mee te spelen ga je akkoord met het gebruik van jouw gegevens.
paaseieren
01.

Verzin een leuke teamnaam en meld je aan via onderstaand formulier.

02.

Check je e-mail

Van ons krijg je een e-mail met verdere instructies en een link naar de app.

03.

Zoek je eerste ei

In de app staan locaties aangegeven. Zoek je eerste ei, scan de QR-code
Via de app krijg je gelijk een paar nieuwe locaties te zien!
De QR-codes mag je laten hangen.

04.

Winnen!

De smaak te pakken? Eindig in de top 3 en krijg mooie prijzen van Bakkerij Terpstra en kantoorboekhandel Bechtle!

Weer naar buiten

2 t/m 5 april – Paasweekend 2021

Ieder jaar is het Paasweekend hét moment om weer naar buiten te gaan bij Scouting. Ondanks de coronamaatregelen maken we er ook dit jaar weer een fantastisch weekend van. Tijdens het ‘Weer naar buiten!’-weekend kun je als scout individueel, met je gezin of – afhankelijk van de geldende coronamaatregelen – met (een deel van) je speltak buiten op avontuur. Nog meer inspiratie nodig voor buitenactiviteiten? Bekijk dan deze site. Doe jij mee? Deel dan een toffe foto op social media met #weernaarbuiten en #scoutingnl!

H🥚score

Hieronder vind je de scorelijst. Deze wordt bepaald op hoeveel eieren je hebt gevonden in de zo kort mogelijke tijd

1. De blije eierspeurders 50
  25. PaasIJ 2

Geupdate: maandag 5 april, 16:00 uur

You've got mail!

We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om toegang te krijgen tot de spelwebsite. De e-mail bevat een unieke code die je op alle telefoons kunt openen!

1. Het spel gaat van start op 2 april om 09.00 uur en loopt tot 5 april om 16.00 uur.
  2. De link naar de spelwebsite open je op je telefoon. Deze link kun je delen met al je teamgenoten.
  3. Wij verzoeken je om de QR-codes te laten hangen.
  4. Houd je tijdens het spel aan de corona-maatregelen.
  5. Via de website werken wij regelmatig de scorelijst bij. Sta jij er al tussen?

Veel plezier!