Opkomsten uitgesteld tot 6 april

Op 12 april 2020 heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van Scouting IJsselgroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert sinds vanmiddag alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart NIET door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met het besluit onze opkomsten op te schorten sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Scouting IJsselgroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten die de komende weken (tot 31 maart) gepland stonden helaas NIET doorgaan. De eerst volgende opkomst staat vooralsnog gepland op 4 april (mocht dit veranderen, dan zullen we hier tijdig over berichten). Graag ontmoeten we elkaar dan weer. Hopelijk in goede gezondheid.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op contact opnemen met de speltakleiding of het groepsbestuur, via [email protected] of telefonisch met voorzitter Niels Meijerink, via 0611473537. Meer informatie vindt u op de website van Scouting Nederland.

Next Post Previous Post