Scouts (11 tot 15 jaar)

Leden van Scouting die 11 tot 15 jaar oud zijn, heten scouts. Ze gaan hiken, koken tijdens het zomerkamp op hun eigen kampvuur en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op zaterdag van 14:00 tot 16:30 in het Troephuis.

Voor alle vragen over de scouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres scouts@scouting-ijsselgroep.nl.

Een keer komen kijken?

Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep kun je eerst drie keer gratis komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep.

Maak kennis met de leiding

Dennis Veeneman

Teamleider scouts

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec