Oliebollen

Scouting IJsselgroep verkoopt de lekkerste oliebollen van Gorssel, gebakken door Bakkerij Terpstra!

Naast olliebollen hebben we voor het eerst flappen en beignets. We hebben samen al een enorme berg werk verzet aan het nieuwe Troephuis. Om straks mooie nieuwe spullen voor de vereniging te kunnen kopen, denk aan piohout, klapbanken enzovoort, is er ook nog geld nodig. Met de opbrengst van de olliebollenactie zorgen we er samen voor dat we straks, naast een vernieuwd Troephuis ook nieuwe spullen voor onze opkomsten hebben.

Wist je dat...

Bakkerij Terpstra onlangs nog in de prijzen is gevallen? Ze behaalde een negende plaats bij de BakkersVakWestrijden. Dit proef je natuurlijk ook terug in onze oliebollen!

Oliebollen, flappen en beignets

Levering

De oliebollen die via de website besteld worden, kunnen op dinsdag 28 december worden opgehaald. In overleg kunnen we ze ook langsbrengen (max. 8 km vanaf Gorssel).

Oliebollen worden verkocht in complete zakken (10 stuks). Er kan worden gekozen voor 10 naturel of 10 krentebollen. Een combinatie van 5/5 is niet mogelijk. De flappen en beignets gaan per stuk.

Bestellen kan tot uiterlijk 20 december 2021.