Proefdraaien

Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep mag je eerst drie keer proefdraaien.

Maak kennis met Scouting

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen. Kernwaarden zijn: Vriendschap, Outdoor en Traditie.

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting IJsselgroep? Al vanaf 7 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting IJsselgroep kun je eerst drie keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep.

Maak nu een afspraak

Kom gratis drie keer proefdraaien! Binnen drie dagen krijg je bericht van ons. We sturen jou een digitaal informatieboekje en drie data waarop jij langs mag komen.

Hoe werkt komen kijken

01.

Contact opnemen

Wil je graag kennis maken? Neem dan contact op via onderstaand formulier of stuur een bericht via WhatsApp.

02.

Wij nodigen je uit

Binnen drie dagen krijg je bericht van ons, inclusief een digitaal informatieboekje. Wij stemmen graag de eerstvolgende opkomsten (bijeenkomsten) met jou af. Zet jij ze in de agenda?

03.

3 keer kijken

Je mag drie keer bij ons komen kijken. Je maakt kennis met de vereniging en de speltak.
Neem je ouders ook mee, dan kunnen zij ook kennis met de vereniging maken!

04.

Beslissen & inschrijven

Na drie keer weet je of scouting iets voor jou is. Wil je lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in.
Wil je niet lid worden? Geen probleem, en hopelijk tot een volgende keer, bijvoorbeeld bij Huttendorp Gorssel!