Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Scouting in Gorssel kent twee verenigingen: Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald.

Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Speltakken

E-mail: [email protected]

Scouting Kompasnaald

Scouting Kompasnaald, opgericht in 1945, staat al bijna 75 jaar garant voor uitdaging voor meiden uit Gorssel en omgeving! Zie jij jezelf spelen in de natuur, plezier hebben met elkaar en samen avonturen beleven? Kom dan snel een keer kijken bij de Kompasnaald!

Onder speltakken kun je vinden welke leeftijdsgroep bij jou past en wanneer zij hun opkomst houden.

Speltakken

Scouting Kompasnaald