Verhuur

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep is er ruimte voor verhuur. Het Troephuis verhuren we aan verenigingen.

Belangrijk: omwille van overlast worden beide gebouwen expliciet niet verhuurd aan studenten- of studieverenigingen.

Troephuis

Ons Troephuis is min of meer het 'hoofdgebouw' van onze vereniging. Een gebouw met veel verhalen aan de muur en een gezellige sfeer. We gebruiken hem natuurlijk zelf in hoofdzaak voor onze wekelijkse activiteiten. In de zomer verhuren we het gebouw ook voor de zomerkampen van andere groepen. En tijdens het seizoen is er vaak ook wat af te spreken, we kunnen het terrein gezamenlijk gebruiken of soms hebben we aan het Hordehol voldoende voor onze eigen programma's. Het gebouw wordt verhuurd aan verenigingen, scoutinggroepen en maatschappelijke/non-profit organisaties.

Het Troephuis is een blokhut met een grote ruimte voor het eten en spelen en een slaapruimte. De keuken bevat onder andere een keuken met vierpits kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook is er een douche aanwezig en er zijn twee wc's en een washok.

Momenteel is ons Troephuis i.v.m. een verbouwing niet te huur. Huur van het terrein en het Hordehol is wel mogelijk.

Een keer ons clubhuis huren?

Dennis Veeneman

Coordinator verhuur