Verhuur

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep is er ruimte voor verhuur. Het Troephuis verhuren we aan scoutinggroepen en scholen. Het Hordehol verhuren we in de zomervakantie als vakantiehuisje.

Troephuis

Ons Troephuis is min of meer het 'hoofdgebouw' van onze vereniging. Een gebouw met veel verhalen aan de muur en een gezellige sfeer. We gebruiken hem natuurlijk zelf in hoofdzaak voor onze wekelijkse activiteiten. In de zomer verhuren we het gebouw ook voor de zomerkampen van andere groepen. En tijdens het seizoen is er vaak ook wat af te spreken, we kunnen het terrein gezamenlijk gebruiken of soms hebben we aan het Hordehol voldoende voor onze eigen programma's. Het gebouw wordt verhuurd aan verenigingen, scoutinggroepen en maatschappelijke/non-profit organisaties. Het gebouw is bijvoorbeeld te gebruiken voor een studie- of teamweekend, zomerkampen, vergaderingen, trainingen en workshops.

Het Troephuis is een blokhut met een grote ruimte voor het eten en spelen en een slaapruimte. De keuken bevat onder andere een keuken met vierpits kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook is er een douche aanwezig en er zijn twee wc's en een washok.

Vanwege een verbouwing wordt het Troephuis in de periode tot de zomervakantie niet verhuurd.

Hordehol

In het scoutingseizoen wordt het Hordehol gebruikt voor de welpen. Dit verklaart ook de naam. In de zomervakantie, als er geen activiteiten zijn, is het te huur als vakantiehuisje. In de zomervakantie is het Hordehol daarom ook ingericht zoals aangegeven op de foto's. Buiten de zomervakantie is het Hordehol ook te huur (in overleg), alleen dan zonder meubels.

Het Hordehol is bedoeld voor acht tot tien personen. Er is een woonkamer met een apart eetgedeelte, een toilet en een douche. Een keuken met vierpits gasstel, gasoven, wasmachine, centrifuge en koelkast is ook inbegrepen. Ook is er een kampvuurkuil op het terrein aanwezig. In de zomer is het Hordehol ideaal voor grote gezinnen.

Een keer ons clubhuis huren?

Dennis Veeneman

Coordinator verhuur