Contactgegevens

Scouting IJsselgroep
Kwekerijweg 5
7213AX Gorssel
Neem contact op Kom een keer kijken!

Verhuur

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep is er ruimte voor verhuur. Het Troephuis verhuren we aan verenigingen. Wilt u ons gebouw huren, maar bent u geen scoutinggroep of vereniging, neem dan contact op.

Belangrijk: omwille van overlast worden beide gebouwen expliciet niet verhuurd aan studenten- of studieverenigingen.

Troephuis

Ons Troephuis is min of meer het 'hoofdgebouw' van onze vereniging. Een gebouw met veel verhalen aan de muur en een gezellige sfeer. We gebruiken hem natuurlijk zelf in hoofdzaak voor onze wekelijkse activiteiten. In de zomer verhuren we het gebouw ook voor de zomerkampen van andere groepen. En tijdens het seizoen is er vaak ook wat af te spreken, we kunnen het terrein gezamenlijk gebruiken of soms hebben we aan het Hordehol voldoende voor onze eigen programma's. Het gebouw wordt verhuurd aan verenigingen, scoutinggroepen en maatschappelijke/non-profit organisaties. Het gebouw is bijvoorbeeld te gebruiken voor een studie- of teamweekend, zomerkampen, vergaderingen, trainingen en workshops.

Het Troephuis is een blokhut met een grote ruimte voor het eten en spelen en een slaapruimte. De keuken bevat onder andere een keuken met vierpits kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook is er een douche aanwezig en er zijn twee wc's en een washok.

Vanaf september 2020 is het Troephuis niet te huren in verband met een verbouwing.

Hordehol

In het scoutingseizoen wordt het Hordehol gebruikt voor de welpen. Dit verklaart ook de naam. In de zomervakantie, als er geen activiteiten zijn, is het te huur als groepsaccomodatie. Let op: het Hordehol wordt niet meer voorzien van meubels.

Het Hordehol is bedoeld voor acht tot tien personen. Het gebouw bevat één grote ruimte en meerdere kleine hokjes. Een keuken met vierpits gasstel, gasoven, wasmachine, centrifuge en koelkast is ook inbegrepen. Ook is er een kampvuurkuil op het terrein aanwezig.

Een keer ons clubhuis huren?

Dennis Veeneman

Coordinator verhuur