Scouting IJsselgroep is een open, maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenvereniging, die haar leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt.

In actief samenspel met leeftijdsgenoten wordt een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Met respect voor zichzelf en hun omgeving leren leden eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Laat je uitdagen!

Alle leden zijn wekelijks welkom om avontuurlijke activiteiten te onderĀ­nemen. Scouting IJsselĀ­groep nodigt jongens en meisjes uit om drie keer vrijĀ­blijvend te komen kijken. Kom jij ook langs op zaterdag 8 oktober?

Oliebollen bestellen tot 3 december

Scouting IJsselgroep verkoopt de lekkerste oliebollen van Gorssel, gebakken door Bakkerij Terpstra! Naast oliebollen hebben we ook flappen en beignets.

De opbrengst van de oliebollenactie is dit jaar het algemene doel van de vereniging. Scouting IJsselgroep heeft als doel om de contributie laag te houden. Zo blijft scouting toegankelijk voor iedereen, zeker in tijden van oplopende kosten.

Wat is Scouting?

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!Ā

Gezocht: Scoutsleiding (v)

Scouting IJsselgroep is sinds een jaar een gemengde groep. Daarom zijn wij op zoek naar een vrouwelijke leidster om ons scoutsteam te versterken.

IJsselgroep naar Korea

Wij zijn Rohan (15) en Jente (13) en zijn beide lid vanĀ Scouting IJsselgroep GorsselĀ en we gaan volgend jaar naar een megagroot kamp in Zuid-Korea, de