Reünie & Opening Troephuis

18 september 2021

Scouting IJsselgroep bestond vorig jaar 75 jaar. Helaas kon de reünie ter ere van het 15de lustrum toen vanwege de corona-pandemie niet doorgaan. We gaan er nu vanuit dat het in september 2021 wel kan.  Daarnaast wordt het Troephuis geopend! Wij hopen dat het dan mogelijk is om een reünie zonder hinderlijke beperkingen te organiseren. Graag nodigen wij alle Vrienden van de IJsselgroep en oud-leden hiervoor uit. Uiteraard zijn partners, familie en vrienden ook van harte welkom!

Programma

Graag ontvangen we jullie vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee. Om 14.00 uur volgt de officiële opening. De burgemeester komt daarbij de vlag hijsen. Aansluitend wordt het nieuwe Troephuis geopend!

• 13:30 uur Inloop
  • 14:00 uur Hijsen vlag, aansluitend opening Troephuis
  • 15:00 uur Start middagprogramma
  • 16:00 uur Afsluiting programma voor jeugdleden
  • 16:30 uur Jeugdleden gaan naar huis
  • 16:30 uur Start receptie reünisten

Welpen en scouts

Voor welpen en scouts duurt het programma tot ongeveer 16:30 uur. Familieleden zijn uitgenodigd. We stellen het op prijs als je je via onderstaand formulier aanmeld.

Explorers, roverscouts en stam

Explorers, roverscouts en stam zijn uitgenodigd om tijdens de scoutingmaaltijd en het avondprogramma deel te nemen. In verband met inkopen stellen we het op prijs als je je via onderstaand formulier aanmeld.

Genodigden opening Troephuis

Genodigden voor de opening van het Troephuis zijn ook uitgenodigd vanaf 13:30 uur. Na afloop van het heisen van de vlag en de opening van het Troephuis, zijn zij uitgenodigd om deel te nemen aan inloopactiviteiten. Rond 16:30 uur wordt de middag feestelijk afgesloten.

Reunisten

Voor de reunisten wordt de middag wordt de reünie afgesloten met, voor degene die dat wil, een eenvoudige Scoutingmaaltijd bereid op het kampvuur. Mensen die nog een verre terugreis voor de boeg hebben kunnen er dan weer even tegen. ’s Avonds wordt er voor de reunisten nog een leuke activiteit georganiseerd.

Coronamaatregelen

Signalen vanuit de overheid wijzen erop dat de reünie door kan gaan. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Dit doen we echter wel met de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat we op een veilige en verantwoorde manier het 75-jarig bestaan van de vereniging kunnen vieren.

Wij vragen jou daarom om onderstaande tekst goed door te lezen, om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Iedere deelnemer vanaf 13 jaar en ouder moet daarom bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatieve test laten zien.

Ik heb een vaccinatie

Download dan de CoronaCheck App (via de Apple Store of Google Play Store) of print een bewijs uit via www.coronacheck.nl. De vaccinatie moet minimaal 14 dagen ‘in je arm’ zitten om geldig te zijn. Is dit niet het geval, laat je dan testen.

Ik laat mij testen

Als je (nog) geen vaccinatie hebt, kun je een afspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. Hier maak je een afspraak voor een test. Via de website klik je op ‘maak een afspraak’ en vervolgens op ‘evenement’. De begindatum van de activiteit is op 18 september 2021 om 14:00 uur. Maak vervolgens een afspraak op een tijdstip en locatie bij jou in de buurt.

Vervolgens krijg je via de CoronaCheck App een bewijs van een negatieve test. Let op: een zelftest is niet afdoende!

Coronamaatregelen

• Bij klachten blijf je thuis.
  • Deelnemers vanaf 13 jaar en ouder laten zich testen of kunnen een vaccinatiebewijs laten zien. Zonder negatieve test of vaccinatiebewijs kunnen wij jou helaas geen toegang geven tot het terrein.
  • Buiten vervalt de 1,5 meter-regel. We zijn allemaal getest of gevaccineerd. Toch snappen wij dat mensen deze regel om persoonlijke redenen nog graag aan willen houden. Houdt daarom rekening met elkaar.
  • Binnen houden wij 1,5 meter afstand.
  • Blijven slapen is helaas niet mogelijk.

Heb je nog vragen?

Kom je er niet uit, of heb je naar aanleiding van deze brief nog vragen? Neem dan contact op met Tristan de Boer via 0655922753 of via [email protected].

Archief

Wij zijn op zoek naar foto’s, documenten, krantenknipsels, boekjes en andere scoutingspullen uit de afgelopen 76 jaar. Heb je nog het één en ander op zolder liggen, neem dan contact met ons op. Je kunt het natuurlijk ook meebrengen op de reünie.
Alvast bedankt,

Aanmelding ontvangen

Via de website hebben we uw aanmelding voor ontvangen. U ontvangt een bevestigingse-mail. Met vragen met betrekking tot de reunie kunt u contact opnemen met Geert Hiethaar, via [email protected] of via 0575-49 32 90.

Met vragen met betrekking tot de opening van het Troephuis kunt u contact opnemen via [email protected].